Forside       Event       Kontingent       Bak Klubtøj       Bestyrelsen       Kalender       Info forældre

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

BAK Talent & Elite

Ballerup AK arbejder målrettet med talent og eliteudvikling. Vi er en aktiv klub i elitekommune samarbejdet og har gennem flere år modtaget støtte fra Team Ballerup til klubbens talent og elitearbejde.

Læs mere om Team Ballerup Her

Målsætning

Ballerup AK skal være blandt de bedste klubber i Øst-danmark. Vores ambition er at fostre talenter til Dansk Atletik og kontinuerligt bidrage med nye talenter til talentudviklingen under DAF. For at opnå denne målsætning har klubben etableret BAK Talent & Elite.

Optagelse i BAK Talent & Elite

Optagelse i BAK Talent & Elite er muligt for de BAK atleter der gennem flid og vedholden træning opnår resultater på de nationale ranglister. Disse resultater skal være indenfor rækkevidden (ca. 5%) fra DAF's nationale årgangs og elitegruppekrav fra 2013, som kan findes her: DAF's årgangs og elitekrav 2013.

I bedømmelsen for optagelse i BAK Talent & Elite indgår atletens potentiale for at opnå resultater på national niveau (danske mesterskaber), atletens indstilling til sin træning og tilhørsforholdet til andre kammerater. Kun atleter som er fyldt 14 år kan optages i BAK Talent & Elite. Optagelse sker i samråd mellem træner, sportschefen, formanden og forældre. Ved optagelse i BAK Talent & Elite forpligter klubben sig at støtte atletens videre udvikling indenfor klubbens økonomiske rammer (disse fastsættes af bestyrelsen). For atleten giver dette adgang til træning med klubbens talent og elitetrænere. For atleter som optages i DAF's decentale eller centrale talentudviklingsprogram medfører dette økonomiske bidrag fra klubben til de aktiviteter der varetages af DAF. Vores sponsor (Sportigan i Ballerup centeret) leverer også træningstøj til atleterne.

Klik her for at læse om de aktive i BAK Talent & Elite i 2016

Wojciech Buciarski  Spring og sprint
 Uffe Jensen  Kast
 Stephan Jensen  Mellem/lang distance