Forside       Event       Kontingent       Bak Klubtøj       Bestyrelsen       Kalender       Info forældre
 
Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
       Glemt login info?  
 
BAK Talent & Elite

 
Ballerup AK arbejder målrettet med talent og eliteudvikling. Vi er en aktiv klub i elitekommune samarbejdet og har gennem flere år modtaget støtte fra Team Ballerup til klubbens talent og elitearbejde.
 

Læs mere om Team Ballerup Her 


 
 
Målsætning
 
Ballerup AK skal være blandt de bedste klubber i Øst-danmark. Vores ambition er at fostre talenter til Dansk Atletik og kontinuerligt bidrage med nye talenter til talentudviklingen under DAF. For at opnå denne målsætning har klubben etableret BAK Talent & Elite.
 
Optagelse i BAK Talent & Elite

Optagelse i BAK Talent & Elite er muligt for de BAK atleter der gennem flid og vedholden træning opnår resultater på de nationale ranglister. Disse resultater skal være indenfor rækkevidden (ca. 5%) fra DAF's nationale årgangs og elitegruppekrav fra 2013, som kan findes her: DAF's årgangs og elitekrav 2013.
 
I bedømmelsen for optagelse i BAK Talent & Elite indgår atletens potentiale for at opnå resultater på national niveau (danske mesterskaber), atletens indstilling til sin træning og tilhørsforholdet til andre kammerater. Kun atleter som er fyldt 14 år kan optages i BAK Talent & Elite. Optagelse sker i samråd mellem træner, sportschefen, formanden og forældre. Ved optagelse i BAK Talent & Elite forpligter klubben sig at støtte atletens videre udvikling indenfor klubbens økonomiske rammer (disse fastsættes af bestyrelsen). For atleten giver dette adgang til træning med klubbens talent og elitetrænere. For atleter som optages i DAF's decentale eller centrale talentudviklingsprogram medfører dette økonomiske bidrag fra klubben til de aktiviteter der varetages af DAF. Vores sponsor (Sportigan i Ballerup centeret) leverer også træningstøj til atleterne.
 
 

Klik her for at læse om de aktive i BAK Talent & Elite i 2016

 

 
Aktive i BAK Talent & Elite 
 
 Kristian Ipsen, 1993
 Lukas Bredo, 1997
 Frederikke Mortensen, 1998
 Caroline Ranners, 1996 
 Rasmus Jensen, 1999
 Stefan Lehnert, 1999
 Emil Ipsen, 1999
 Joachim Rønsholt, 1999
 Oliver Durafour, 1997
 Ida Lønne Jespersen, 2000
 Mathias Kveiborg, 2000
 Amalie Pfeiffer, 2001
 Magnus Elsted, 2001 
 Mia van Wagenen, 1999 
 Rebecca Spiegelhauer, 2002 
 Klara Loessl, 2002 

 
 Trænere for Talent & Elite
 Tommy Rønning Spring og sprint
 Wojciech Buciarski  Spring og sprint
 Uffe Jensen  Kast 
 Stephan Jensen  Mellem/lang distance


 
 
 
 
 
 
 
 
SPONSORER


Denne side er drevet af Klubmodul.dk