Forside       Event       Kontingent       Bak Klubtøj       Bestyrelsen       Kalender       Info forældre

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?
Velkommen til Ballerup Atletik Klub

Caroline Ranners er udtaget til at deltage i Universaden 2017 i Taipei. Universaden har op imod 10.000 studerende som konkurrerer i flere forskellige idrætsgrene herunder atletik. Caroline har lavet en sponsorside som skal samle midler ind til hendes rejse og ophold. Alle som kender Caroline ved hvor meget hun har trænet for at nå sine mål og ydermere givet til sammenholdet i Ballerup AK. Klubmidlerne er små, men med fælles indsats kan mange bække små jo gøre en stor å. Håber i vil støtte; Caroline har virkeligt fortjent at få denne KÆMPE oplevelse – I kan klikke nedenfor for at komme til hendes sponsorside.

Kommende BAK arrangementer
 TRÆNINGS OVERSIGT
Nu er der langt stævner ud på event, husk at tilmelde dig.......
Klubmesterskaberne den 12. august, tryk her